FRU HEIBERG MENU · VIN · JUL · SELSKAB · RESERVATION

Jul

APPELSINMARINERET LAKS
med rucola, citruscréme & “appelsin-supréme”
*
KASTANJER & JORDSKOKKER
Kastanje- og jordskokkesuppe med stegt ventreche & jordskokkechips
*
OKSEMØRBRAD
med gratin dauphinois & sæsonens glaserede grøntsager. Hertil Dana Blue sauce eller kraftig rødvinssauce
*
FRANSKE OSTE
med garniture, salat & knækbrød
*
JULE POCHERET PÆRE
med lun chokoladesauce, vanilleis & shot af glögg

3 retter : 395 kr
4 retter : 445 kr
5 retter : 495 kr

VINMENU :
Til VELKOMST
1 glas cava
//
Til LAKSEN
1 glas Chardonnay
: frisk blomsteragtig duft, citrus og en smule fedme
//
Til SUPPEN
1 glas Sauvignon Blanc
: en fyldig vin med fad & fedme
(ekstra glas vin til 2. forret + 50 kr)
//
Til OKSEN
1 glas Pinot Noir
: mørke bær, vanille og frisk frugt
//
Til OSTEN
1 glas Malbec
: en klassisk oversørisk vin – rund & fyldig
(ekstra glas vin til ost + 50 kr.)
//
Til PÆREN
1 glas portvin
//
Kaffe eller te
250 kr.
290 kr. med avec efter eget valg til kaffen

 

adresse