FRU HEIBERG MENU · VIN · SELSKAB · BOOK BORD
foto

FORRET :
CHÊVRE CHAUD
Honningristet chêvre chaud salat med Kalamata oliven & solsikkekerne . 75 kr.

RISOTTO med tigerrejer, parmasan, chili, mynte & koriander . 75 kr.

JORDSKOKKESUPPE
med kastanjer, stegt ventreche & jordskokkechips . 75 kr.

HOVEDRET :

HELSTEGT RØDSPÆTTE med persille-kartoffler, smørsauce, pickles, kapers og citron . 175 kr.

OKSEFILET med tomatprovencale, estragonmayo eller dana blue sauce. Hertil timianstegte kartofler . 195 kr.

LAMMEKRONE
med sæsonens grøntsager. Hertil pommes anna . 195 kr.

COQ AU VIN med svampe & perleløg. Serveres på kartoffelmos . 175 kr.

RISOTTO med tigerrejer, parmasan, chili, mynte & koriander. Hertil rucolasalat med blandet grønt . 175 kr.

SIDEORDER :

Timiankartofler // Pommes anna // Persille-kartofler // Kartoffelmos // Blandet salat// Tomatprovencale // Sæsonens
grøntsager
. 40 kr.

DESSERT :

FRANSKE OSTE med salat vinaigrette, knækbrød & garniture . 75 kr.

PISTACIE CRÊME BRULÉE med chokoladeskum . 75kr

ÆBLE TARTE FINE
med vanilleis og crême anglaise 75kr

MENU :
3 retter : 295 kr
Ved valg af Entrecôte eller Lammekrone til hovedret +30 kr.

adresse